Ismertetők

Első bűn

Egy átlagos bűnbeesés dráma, apró csavarral.
Vajon mennyiben választható el egymástól a jó és a gonosz? 
Egyáltalán elkülöníthető ez egyértelműen egy teremtményen belül?
Isten unja magát. Lucifer pedig játékra csábítja, melynek tétje nem pusztán az emberpár, hanem az angyalok megmérettetése is.
A két oldal egyetlen lényeghez tartozik, akkor is, ha különbözőre színezzük őket!

Alászállva

Modern misztériumjáték
A karakterek jelképesek, a felépítésben többször visszatérő elemek a középkori haláltánc mintáját követik, ennek ellenére mégis a modern megnevezést kapta a maga meglehetősen jellegzetes stílusa miatt.
Nehéz olvasmány, erősen pszichológiai jellegű , komoly következtetésekkel.
Én magam nem szeretem a modern darabokat, ennek a mondanivalónak viszont z a különös, modern szabású, de régi mintázatú ruha illett leginkább.

A Kalitka

Ez a színmű tisztelgés.
A munkám során rengeteg olyan emberrel találkoztam, akik nap mint nap küzdenek önmagukkal, hogy eleget tehessenek a mindennapok elvárásainak. Akiknek küzdelmet jelentenek a legegyszerűbb, számunkra könnyed, és rendszeres tevékenységek is.
A Kalitka alaphelyzete egyszerű, egy férj, aki mit sem sejtett a bajról, öngyilkosságot elkövetett felesége temetése után az okokat kezdi keresni. Ebben segítségére van egy barát, és néhány eldugott napló.
Vég-Akarat

Mi történik, ha összezárnak néhány embert egy különleges paktum keretében? Másnap reggelig egybehangzóan el kell dönteniük, ki lesz közülük az egyetlen, aki a hatalmas vagyont örökli... A játék furcsa, és meglehetősen kegyetlen szabályai sok mindent korlátoznak, és sok mindent megengednek. A legfontosabb azonban egyszerű - csak egyikük nyerhet!Rendezői változat


Krimi-hangjáték.

Egy amatőr színjátszó társulat hosszú hétvégét tölt el egy mindentől távol eső, kellemes vidéki házban. Még a közelgő vihar sem zavarja őket, egészen addig, míg haláleset nem történik. Éjjel, szakadó esőben az ismeretlen, kanyargós hegyi úton elindulni, több tíz kilométernyire - öngyilkosság. Így hát ki kell várniuk a reggelt, miközben tudják, hogy valaki közülük gyilkos… és ki tudja, megelégszik-e egyetlen áldozattal??Kísértetkeringő

1816-ban járunk. Svájc, Genfi-tó, Villa Diodati. Gyönyörű hely, festői, és minden adott ahhoz, hogy a kis, öt fős társaság jól érezze magát. Csak egyetlen dolog hiányzik, a megfelelő, mindenkit lázba hozó játék. Végül ez is összeáll, és a csapat minden tagja nekiáll, hogy elérje célját, ki egy különös történet, ki csábítás, ki pedig a csillogás által. De vajon mindenki alkalmas rá, hogy el is érje azt?